Gasoline

Kvinder der spiller Gasolin....!  Det kræver hår mellem brysterne at fortolke Gasolin….

Pinse-Søndag d. 20. maj kl. 21.00 FREM, Svaneke Bio


'Gasoline er et band med usædvanlig høj energi og enorm spilleglæde som smitter af helt ned på bagerste række.... De skaber en kæmpe fest hver gang.'

Gasolin’ Danmarks største rockband hyldede gennem 70’erne livet og kvinderne. Nu hylder kvinderne Gasolin… I vil blive overraskede over, hvor høj oktan de brænder af. Så spænd rock-hjelmen for der bliver virkelig trykket til den - de leverer den fede fest.
 For ti år siden fandt de fem erfarne kvindelige musikere sammen omkring en enkel idé: At sætte kvindekraft til Danmarks største drengerøvsorkester, Gasolin’.
 Et orkester, hvis sange havde fulgt dem gennem barndom og ungdom. Alle fem delte de en kærlighed til Gasolin’ og den livskraft, der strømmer ud af sangene. Et brændstof, de kunne kende hos sig selv. Alligevel har de aldrig set sig som et kopi-band, de har ingen intentioner om at imitere. Gasoline gør numrene til deres egne med respekt for de originale versioner. “Jeg blev kvinde med Gasolin´
 “ udtaler Line Münster-Swendsen forsanger og idékvinden bag Gasoline ”
Det er helt bevidst, at vi kun er kvinder i bandet. Det sætter os fri til at være dem, vi er. Jeg kan ikke være Kim Larsen, og Birgitte Bjørn kan ikke være Franz Beckerlee, ”siger Line Münster-Swendsen, der optræder i både balkjole, strutskørt og kedeldragt, når bandet drager rundt på landevejene. ”Der er tit fordomme om kvinder, der spiller rock. Det vil vi gerne udfordre. Når vi spiller, er vi feminine, og samtidig lukker vi op for vores indre drengerøv. Det er, som om vi tænder noget i folk, når vi åbner op for den ur-kraft”, fortæller Line.

Gasolinerne er: Line Münster-Swendsen, vokal. Line har været sangerinde og skuespiller siden 1993. Line var sangerinde i Candidate, i band under eget navn Line og orkesteret The Bacharachs, der fortolker gamle Burt Bacharach klassikere og i flere coverbands.
Lisbeth Rysgaard, kor og rytmeguitar. Lisbeth er sanger/ sangskriver og guitarist. Hun er en del af duoen Stereolove som udgav debutalbummet “Satellite Songs”, hvor julehittet “Christmas Song” er en del af tracklisten
Birgitte Bjørn, leadguitar & kor. Musiker, komponist, tekstforfatter og musikvideomager.. Hun er også Guitarist i Bolværket der b.la har Wili Jønsson med på Bas.
Annette Bork, bas & kor. Annette har også mange års erfaring på den danske musikscene og mange livejobs i ryggen.Annette har bl.a spillet med Singing Zoo (tilbage i 80érne), Gangway, Walkers 2001-04.
Ditte Brodde, trommeslager. Ditte har spillet i mange forskellige bands inde for rock/pop og country genren. Udover en masse jobs i Danmark har hun også spillet i udlandet, Portugal, Sverige, Holland, Frankrig og Færøerne Ditte har blandt andre spillet med Sanne Bruel, Helle Henning, Thomas Negrain, Søren Volff, Channe Nusbaum og Lars Hybel.

Der er forsalg i Havnekiosken Svaneke: Til 160 kr eller KØB BILLET ONLINE HER
Det koster 180 kr. i indgangen - Medlemmer af NoName 130 kr. kan bestilles på nonamesvanke@gmail.com Døren åbnes kl. 20.00. 
Arr. Info & Facebook: Musikforeningen NoName, Svaneke
https://www.youtube.com/watch?v=wSmX3z-15hU

Støt vores sponsorer: DE gør det muligt, at musikken spiller i FREM
Hotel Siemsens Gaard - overnatning ¤ Restaurant Bryghuset - bespisning

Ingen kommentarer: