Expect No Mercy i FREM, Svaneke Bio

Fredag d. 30. marts kl. 21.00 - FREM, Svaneke Bio

Expect No Mercy

Entre døren kr. 100 - Forsalg kr. 80 Havnekiosken Svaneke & 
KØB ONLINE BILLET HER
  Døren åbnes kl. 20.00
Medlemmer kr. 60 bestilles på nonamesvaneke@gmail.com


I 2017 holdt Expect No Mercy deres 30 års jubilæumskoncert i FREM. Det var en brag af en fest og det bliver det igen i år. Så kom og ryst vinteren rigtig af til lækker rockmusik på et fyldt dansegulv.Expect No Mercy startede i 1987 som en kvartet bestående af: Kalle Brandt (vokal), 
Bjarne Hjorth Hansen (guitar), Lion Kure (bas) 
Ruben Hjorth Pedersen (trommer).


Expect No Mercy har i det meste af sin lange karriere været kendt for at spille covers af rockklassikere, men har gennem tiden spændt over et meget bredt repertoire. I perioder har bandet også forsøgt sig med egne kompositioner. På Østbornholm har bandet – som til dagligt bare går under navnet ”Expect’erne” – været kult i mange år. Op igennem 90’erne var Expect No Mercy et af Bornholms førende rockband og blev udvalgt til at deltage i Musikkaravanen 93, et samarbejde mellem Trelleborg, Ystad, Simrishamn og Allinge (Bornholm)

Expect’erne vandt Bornholmsmesterskabet i rock i 1993 og 1994 og indspillede i 2001 en cd med hovedsageligt egne numre. , hvorfra nummer som: FOOL OF LOVE: stadig slippes løs i æterenDe sidste mange år har Expect’erne optrådt ved enkelte udvalgte koncerter hver år.

Arr & Info: http://noname.svaneke.net


Støt vores sponsorer: DE gør det muligt, at musikken spiller i FREM
Hotel Siemsens Gaard - overnatning ¤ Restaurant Bryghuset - bespisning


Ingen kommentarer: