Henning Stærk Trio


Fredag d. 27. april kl. 21.00
Henning Stærk Akustik Trio
FREM, Svaneke Bio

Entre døren kr. 190- Døren åbnes kl. 20.00
Forsalg kr. 160 Havnekiosken Svaneke & KØB BILLER HER
Medlemmer kr. 130 bestilles på nonamesvaneke@gmail.com

På trods af, at Henning Stærk efterhånden har nået de 68 somre, er de spidse støvler ikke stillet på hylden og tourbussen er ikke kørt i garage!
Henning Stærk er igen aktuel med nye singler. Og det er en rigtig Aarhus-historie; Henning Stærk flyttede i 1970 til Aarhus, som nu er hans anden hjemby. Samtidigt er det 50 år siden, han udsendte sin første single. Det markeres med udsendelse af indtil videre 2 nye singler. Først ’Big Boss Man’ (19. december 2017) og nu ’Someone You Love’ (18. februar 2018), der er skrevet af Tina Dickow - opvokset i Aarhus!

En koncert med Henning Stærk er en aften med store sange: Publikum bliver taget med på en rejse gennem Henning Stærks lange og flotte karriere, krydret med og bundet sammen af historier og anekdoter fra de over snart 50 år, Henning Stærk har gjort landevejene usikre med sine spidse læderstøvler! Siden Henning Stærk begyndte at spille har det altid været kontakten med publikum og livekoncerten, der har været ledestjerne for hans vej. Selv efter mere end 3000 koncerter og i en alder af 68, glæder han sig, hver gang han skal afsted!
Henning Stærks karriere har budt på bemærkelsesværdige højdepunkter som medlemskab af store grupper som GNAGS, Spillemændene, Hound Dog All Stars m.fl.. Men i særdeleshed en glorværdig solokarriere med store hits som ’Smalltown Saturday Night’, ’Sweetheart’, ’Fire’, ’Cheque Book’ m.fl., Grammy Award, platin- og guldplader og ikke mindst tusindvis af live koncerter er kendetegnet for Stærks karriere. Med sig har Stærk de to guitarister H. C. Bugge og Mikkel Bøggild. 

Arr: Musikhuzet i samarbejde med Musikforeningen NoName, Svaneke

Støt vores sponsorer: DE gør det muligt, at musikken spiller i FREM

Hotel Siemsens Gaard - overnatning ¤ Restaurant Bryghuset - bespisning

Ingen kommentarer: