23. april 2022 Thomas Buttenschøn

 

THOMAS BUTTENSCHØN

 

Eksklusivt og intimt soloshow

 

Lørdag d. 23. april kl. 20.00

 

Kulturhuset Frem

 Brænderigænget 10, 3740 Svaneke

Forsalg: 160,- Dør: 180,-  Åbnes 19:00

ticketmaster.dk & Svanekegården

 

Bemærk: Unummererede siddepladser

Unge under 26 år kan købe forsalgsbillet for 80,- kr.

 

NoName medlemmers forsalgsbillet for kr. 120,-.

 Medlemskab! kr. 100 på Nordea reg.nr. 0661 konto 7557 680483 og opnå rabatter til vores koncerter. Husk at opgive navn og e-mail .....Så er du også medlem af FREM, Svaneke.

 

Thomas Buttenschøn inviterer publikum til en mindeværdig koncert, hvor musik og storytelling fremføres på autentisk vis, ligesom der tages humoristisk livtag med livets finurligheder og kærligheden som det utilregnelige kompas, der af og til, får dig på en omvej, men som altid får dig sikkert i havn.

SANGE DER (HELLER) IKKE ER TIL RADIOEN er titlen på Thomas’ nyeste skud, der er opfølgeren til det anmelderroste, totalt udsolgte, derfor meget efterspurgte album fra 2015, med den næsten enslydende titel, SANGE DER IKKE ER TIL RADIOEN.

2015 albummet blev kun solgt live, og det nye album sælges således også kun til koncerterne, som LP. Albummet trykkes i begrænset oplag, og vil ikke kunne købes i butikker.

SANGE DER (HELLER) IKKE ER TIL RADIOEN indeholder, personlige sange, der ikke er skrevet til det traditionelle radioformat, (deraf titlen) men simpelthen bare er sange om mennesker, følelser og betragtninger, som Thomas bare måtte ud med.

Det er derfor selvsagt en aften, der står i det personlige tegn. Sange, følelser og poesi, som præsenteres i et virvar af utallige vittige og tå krummende historier fra et levet liv, der sjældent former sig som forventet, men som mildest talt, og sagt ”i al fortrolighed”, bliver ved med at overraske – ikke mindst Thomas.

De poetiske sange fremføres håndspillet, på en charmerende måde, der får sit unikke liv i et stemningsfuldt samvær med publikum.

Der lægges op til, at publikum kan nynne, synge og grine med fra start til slut.

Arr: Musikhuzet i samarbejde med Musikforeningen NoName, Svaneke

 

Billetter købes i Kulturbutikken og på Musikhuzet.dk

 

Støt vores sponsorer: DE gør det muligt, at musikken spiller i FREM

Danhostel Svaneke Vandrehjem - overnatning ¤ Restaurant Bryghuset – bespisning

 


Ingen kommentarer: