12. marts 2022 Nice Little Penguins

 NICE LITTLE PENGUINS

Akustisk intimkoncert

Lørdag d. 12 marts kl. 20.00

Kulturhuset Frem
 Brænderigænget 10, 3740 Svaneke
Forsalg: 120,- Dør: 130,-  Åbnes 19:00

Bemærk: Unummererede siddepladser
Unge under 26 år kan købe forsalgsbillet for 60,- kr.

ticketmaster.dk  & Svanekegården

NoName medlemmers forsalgsbillet for kr. 80,-.
 medlemskab! kr. 100 på Nordea regnr. 0661 konto 7557 680483 og opnå rabatter til vores koncerter. Husk at opgive navn og email .....Så er du også medlem af FREM, Svaneke. 

Siden "Nice Little Penguins" hittede stort i 1993 med ”Rain Keeps On Falling”, som blandt andet var Ugens Uundgåelige på P3 og blev vist adskillige gange på MTV, har kvartetten udgivet i alt otte albums. Deriblandt ”Flying” 'der gik platin', hvorfra titelnummeret for længst har opnået evergreenstatus – både herhjemme og i udlandet.

Bortset fra en pause fra 1997-2002 har Nice Little Penguins gennem alle årene flittigt gæstet landets spillesteder, forsamlingshuse og festivals. Nu som dengang i den originale udgave med bassist Bo Feierskov i den vokale front, brødrene Michael og Carsten Kolster på henholdsvis guitar/vokal og trommer/kor, samt HH Præstbro på keyboards/kor.

De tre førstnævnte har spillet sammen siden 1984, og kan således i år fejre 30 års jubilæum på scenen. Det gør de ved for første gang at spille deres sange i et intimt, akustisk set-up med fokus på de vokalharmonier, bandet er blevet så kendt for.

Ud over adskillige ørehængere og radiobaskere fra bagkataloget, er der også nyere og anderledes kompositioner fra det seneste udgivne album "Songs (that didn’t make it)" med på sætlisten. Som titlen antyder, er der tale om sange, som af den ene eller anden grund ikke kom med på tidligere udgivelser med Nice Little Penguins. De blev genoplivet på en udgivelse, som viser nye, interessante sider af makkerparret Kolster/Feierskovs sangskrivning.

Det er nogle erfarne herrer, som er klar til at indtage scenen og sætte en tyk streg under, at Nice Little Penguins ikke hører til i kategorien af navne, der kommer og går. Publikum kan glæde sig til at høre et tændt og spillelystent orkester, der på trods af, at de denne gang har trukket stikket ud, sætter alt ind på at tage stikket hjem.Støt vores sponsorer: DE gør det muligt, at musikken spiller i FREM
Danhostel Svaneke Vandrehjem - overnatning ¤ Restaurant Bryghuset – bespisning

 

Arr: Musikhuzet i samarbejde med Musikforeningen NoName, Svaneke

Billetter købes i Kulturbutikken og på Musikhuzet.dk

Ingen kommentarer: