Musikforeningen NoName
Brænderigænget 10  Svaneke

PROGRAM FOR DE KOMMENDE LIVE-KONCERTER I FREM

30.marts – *Expect no Mercy. Selvfølgelig starter vi igen i år med et brag af en koncert, når vores ”husorkester” de 4 Årsdaleveteraner, mon ikke vi kan glæde os til både ”Born to be wild”, ”Fool of love” og ”Rabalderstræde”. Vi lover at der er Øl nok i baren.

11.maj – **Dobbeltkoncert  - Out of Mind. De fem unge Bornholmere spiller egne numre og fortolkninger af blues, funk, rock mm. med en smittende energi.
Down n’out.  Fire tidligere medlemmer af Neil Young Jam, to af dem lokale her fra Svaneke, fortsætter festen med lækker blues/rock hvor ens muskler fjernstyres fra scenen.

31.maj - **Borderline Big Band.  Her kommer Nordmændene(17 personer) til Svaneke og spiller op til en herlig danseaften, med Salsa-Funk-Soul rytmer.

9.juni – Pinse søndag **Mojo Makers. I skal glæde jer dette fantastiske bluesband til at komme igen, de komponerer alle deres unikke, funklende og melodiøse numre selv, senest har de udgivet et nyt album i ”Songs of the sirens”.


1.sep. – **Dr. Friis feat. Mike Andersen.Soulful Rhytm’nblues” er et af udtrykkene der er blevet skrevet om Mike Andersen, hans musik er en sammensmeltning af svedig blues, soul og rock, med en rå og udfarende vokal. Det syder, sveder og koger i den musikalske gryde!

Ingen kommentarer: