Musikforeningen NoName
Expect No Mercy – Lørdag d. 30. marts 2019

I 2017 holdt Expect No Mercy deres 30 års jubilæumskoncert i FREM, og i 2018 var det så deres 31 års jubilæum. Det var virkelig nogle fede fester. Så det gør vi igen. Kom og ryst vinteren rigtig af til lækker rockmusik på et fyldt dansegulv.

Expect No Mercy startede i 1987 som en kvartet bestående af Kalle Brandt (vokal), Bjarne Hjorth Hansen (guitar), Lion Kure (bas) og Ruben Hjorth Pedersen (trommer).

Expect No Mercy har i det meste af sin lange karriere været kendt for at spille covers af rockklassikere, men har gennem tiden spændt over et meget bredt repertoire. I perioder har bandet også forsøgt sig med egne kompositioner. På Østbornholm har bandet – som til dagligt bare går under navnet ”Expect’erne” – været kult i mange år. Op igennem 90’erne var Expect No Mercy et af Bornholms førende rockband og blev udvalgt til at deltage i Musikkaravanen 93, et samarbejde mellem Trelleborg, Ystad, Simrishamn og Allinge(Bornholm)

Expect’erne vandt Bornholmsmesterskabet i rock i 1993 og 1994 og indspillede i 2001 en cd med hovedsageligt egne numre. , hvorfra nummer som: FOOL OF LOVE: stadig slippes løs i æteren
De sidste mange år har Expect’erne optrådt ved enkelte udvalgte koncerter hver år.Ingen kommentarer: