Musikalsk succes og økonomisk fiasko

Musikalsk succes og økonomisk fiasko

I 2016 afviklede NoName syv koncerter:
Alle koncerter er blevet afviklet meget professionelt og vi får altid fine tilbagemeldinger fra både musikere, publikum og presse. Rent økonomisk afvikledes de fire af koncerterne i et samarbejde med Musikhuzet og de løb næsten rundt.
De tre koncerter i NoNames regi med lokale bands gav foreningen et kæmpe underskud på kr.27.600, og NoName tabte kr.12.600 af egenkapitalen. Musik & Teater (BRK) udbetalte derfor 15.000 kr. i underskudsgaranti.

Da arrangementer med lokale band, ifølge vedtægterne, er foreningens primære opgave, vil der altid være et vist element af økonomisk risiko, at afvikle disse koncerter. Men denne risiko forstærkes, når vi samtidig oplever et vigende medlemstal og besøgene til vore arrangementer. NoName er en velfungerende forening som ofte bliver rost af sine samarbejdspartnere, men foreningen er alt for meget afhængig af nogle få ildsjæle. Der skal derfor lyde en opfordring til, at flere melder sig på banen, så vi kan bevare og udvikle NoNames aktiviteter til glæde for byen og musiklivet.

NoName kan allerede nu afsløre nogle af 2017 koncerter.  4. juni Pinse-søndag Delta Blues Band, 3. september Dr. Friis og Den Faste Trio med gæster og så bliver der også en koncert med Expect No Mercy, her er datoen endnu ikke fastlagt. Og der er flere koncerter på vej.
Støt op om arbejdet, med et medlemskab for 2017. Du kan indbetale kr. 100 på vores konto i Nordea reg.nr. 0661 konto 7557 680483, så vil du opnå rabatter til vores koncerter.

NoName har et fantastik tilbud til dig, når du har betalt kontinent. Delta Blues Band, Pinse-søndag d. 4. juni til kr. 80 (Entre i døren kr. 150) hvis du køber billetten inden d. 26. februar. Du vil få tilsendt et link hvor billetten kan købes. Du kan også henvende dig til kasserer Jens Peter Müller 23743806.

Jens Peter Müller 23743806
nonamesvaneke@gmail.com                                    
Info: http://noname.svaneke.net

Støt vores sponsorer: DE gør det muligt, at musikken spiller i FREM.
Hotel Siemsens Gaard – overnatning ¤ Restaurant Bryghuset - bespisning 

Ingen kommentarer: