Janie Joelle & Jan Ettrup, COZY, Miners Outfit Lørdag d. 12. nov. i FREM


Jan&Janie, Cozy og Miners Outfit i FREM
Få varmen til en stemningsfuld tre-dobbelt koncert i Svaneke
Lørdag den 12. november inviterer Musikforeningen NoName til en koncert i FREM med hele tre gode navne, der har rødder dybt i den bornholmske muld. 
Den velspillende duo Janie Joelle & Jan Ettrup lægger ud med deres egne melodiske jazz/folk originalnumre og indlevede fortolkninger af kendte numre.  http://play.tv2bornholm.dk/?area=specifikTV&id=222978
Derefter overtager Cozy scenen. Gruppen er et nyt skud på den bornholmske musik-stamme, bestående af fem garvede musikere, der vil tage publikum med på en dybfølt rejse med vægt på sange og ballader af bl.a. Adele, Beatles og Gershwin.


Til sidst bliver der skruet op for tempoet og lyden, når fire-mands gruppen Miners Outfit går på scenen med deres dramatiske americana pop rock og giver publikum en forsmag på et helt nyt album, som udkommer ugen efter denne koncert. http://www.minersoutfit.com/  

Efterårskoncerten starter kl. 20, og billetter kan købes i Havnekiosken i Svaneke
 Det koster kun 80 kr. for alle tre koncerter i forsalg   ,Køb Billet HER kr. 80
 100 kr. i døren og 60 kr. for medlemmer af NoName. Dørens åbnes kl. 19.00

Janie Joelle & Jan Ettrup har dannet musikalsk duo i et par år, hvor de har optrådt sammen forskellige steder på Bornholm, og de har udgivet CDen ’We like it slow’. Begge spiller akustisk guitar og synger, men det er især Janies stemme, der er i centrum, når duoen fremfører deres egne melodiske kompositioner og kendte covernumre. Janie Joelle har bl.a. sunget med Etta Cameron, og hun er også kendt på Bornholm som en flittig deltager i jam sessions, hvor hun synger både jazz, folk og blues. Jan Ettrup har tidligere været guitarist hos bl.a. Sanne Salomonsen, Jomfru Ane Band og Frede Fup, og på Bornholm har han spillet med Peter Thorup m.fl. og ellers optrådt som et veritabelt one-man-band rundt om på øen og på Kælderstuen i Svaneke, som han forpagtede i mange år.

Cozy er en ny konstellation af erfarne bornholmske musikere, der - som navnet antyder - spiller halvakustisk, dejlig lyttemusik. Med to sangere, Tina Elleby og Bjarni Tryggvason, der også spiller akustisk guitar, er der lagt vægt på vokalarbejdet, som kommer til udtryk i deres repertoire, hvor de har udvalgt en smuk buket af deres yndlings sangskrivere, spændende fra Beatles til Bob Dylan, fra Adele til Gershwin, men også Pink Floyd, Deep Purple - og Dolly Parton. De øvrige musikere er Jørn Myhre (perkussion), Per Hansen (bas) samt Jørgen Johansen (akustisk guitar).
Miners Outfit består af fire musikere, der kender hinanden fra skoletiden i Svendborg. De blev senere spredt ud over hele landet med familie og jobs, og Andreas Borne endte på Bornholm, hvor han er lærer og bygger guitarer. Når Thomas kom på besøg fra Århus, jammede de to i guitarværkstedet over en flaske billig whisky og fandt ud af, at de ville bruge deres fælles passion for amerikansk bonderøvsmusik i et rigtigt rockband. De fik fat i Tommy fra Langeland og Viggo fra København, og til trods for afstandene er det lykkedes dem at turnere og indspille et album. Det nye album For What´s Real får bornholmerne mulighed for at høre før alle andre. Miners Outfit holder nemlig albumrelease i København i ugen efter koncerten i Svaneke. 


Bandet har tidligere spillet deres medrivende americana pop rock baseret på western guitar, trommer, klaver og catchy omkvæd i Musikhuzet og på Villa Nova. De er inspireret af navne som Jack White, Springsteen og Portishead. Og mon ikke der også bliver mulighed for at slide lidt på FREMs nye dansegulv til denne koncert?
Besætningen i Miners Outfit ser sådan ud:  Thomas Strømvig, guitar & vokal,  Andreas Borne, elektrisk og slide guitars, Tommy Neperus, piano, keyboard og diverse, Viggo Clausen, trommer og perkussion.
Støt vores sponsorer: DE gør det muligt, at musikken spiller i FREM.
Hotel Siemsens Gaard – overnatning ¤ Restaurant Bryghuset - bespisning 

Ingen kommentarer: