JULE JAM_SESSION
Efter mange opfordringer gentager vi succesen:
JULE JAM-SESSION
Musikalsk hyggesøndag i kulturhuset FREM

Søndag d. 25. nov. kl. 14 – 17
  

Søndag den 26. februar går det igen løs! Musikalske venner og bekendte hjælper hinanden gennem vinterens regn kulde og sne med en brandvarm hygge jam-session. Kapelmester Simon Sandbye og hans band ”Simon Sandbye & the lovehandles” backer og støtter solister, som har lyst til at prøve kræfter med de skrå brædder. X-Factor, Talent eller ej, alle er velkomne til at komme og give et nummer eller to. Her er der ingen, der bliver stemt hjem.

Ved forårets jam-session var der fyldt godt op i FREM.  Musikelskere i alle aldre fra hele øen mødtes, lyttede til hinanden og mange gav selv et bud på, hvad der rører sig i den Bornholmske undergrund. Det var hyggeligt og ind imellem decideret magisk, når de musikalske bølger gik højt. Hvis du melder dig ind i Musikforeningen NoName kommer du gratis ind til Jule jam-session.

Simon Sandbye & the lovehandles vil således danne grundlaget for eftermiddagens indslag. Derudover bliver der også mulighed for at hele grupper kan spille et par numre. Ligeledes er forfattere, digtere, fortællere og andre som sædvanligt meget velkomne til at komme og læse op - evt. med lidt musikledsagelse. Kom glad, og lad os se, hvad der kan opstå. Det er jo dét, en jam-session handler om!

Mange lokale bands og solister har efterhånden fundet sammen ved de legendariske jam-sessions i FREM. Så hvem ved? Måske er det netop på denne søndag eftermiddag, at du møder dine nye musikalske legekammerater - eller hører øens nye superband for første gang!

Derfor er det bare at møde op med dit instrument - eller måske bare din gode stemme og noget på hjerte. Giv et nummer eller to, alene eller sammen med de erfarne musikere. Lyt! Nyd! Spil! Nøgleordene er udveksling og hygge.

Der er kaffe på kanden, øl på køl, smil på læben og hyggelig stemning - og GOD MUSIK!!! Sæt kryds i kalenderen. Vi ses i FREM

Ingen kommentarer: