Black Seagull 21. maj kl. 21.00

 Black Seagull

Lørdag d. 21. maj kl. 21.00

Kulturhuset Frem, Brænderigænget 10, 3740 Svaneke

Entre døren kr. 90 - Forsalg: kr. 80,- YES & MORTÍ Havnebryggen 7, Svaneke

Medlemmer af NoName kr. 50,- og Udenbys gæster kan bestilles på

 E-mail: nonamesvaneke@gmail.com 

 NoName glæder os til at præsenterer Black Seagull, for første gang på Bornholm, til en spændende koncertaften.

Black Seagull bringer musikalske bud, lyd og sange, som bevæger sig omkring atmosfæriske universer, hvor tråde til akustisk folk, americana og mørkrandet klassisk rock, til sammen skaber et intenst melodisk, nordisk præget udtryk, der måske bedst kan betegnes som urban folk-noir.

Black Seagull er blevet kaldt et band af nomader. Typisk rejser bandet mellem selvskabte mobile studier i lånte lejligheder, weekend-tomme kontorer, sommerhuse i ind og udland. Bandet ynder derfor en ”travelling light” og ”less is more” tilgang, der omsættes til en enkel hovedsageligt akustisk instrumentering. Black Seagull har siden bandet debuterede i 2014 stille og roligt skabt deres egen plads på den alternative folk- og rockscene. Bandet har i flere omgange turneret venues og festivaler blandt andet i Tyskland, men bandet har også opnået opmærksomhed i Italiensk og Schweizisk presse og radio.

Det er blevet til i alt 3 vinyl udgivelser, plus det løse, videoer og singler. Seneste nedslag er lp’en ”Patch up and redefine” fra efteråret 2019. En interessant sidebemærkning er at pladens cover-art er lavet af billedkunstner Lars Ravn.

De efterfølgende turneplaner i forbindelse med udgivelsen af ”Patch up and redefine”, blev som så meget andet umuliggjort da covid19 rullede over verden.

Nu i 2022, forhåbentligt, vel på bagsiden af covid19, er bandmedlemmerne i Black Seagull sultne efter at møde ligeledes sultne publikummer, gamle såvel som nye venner. Musik og mennesker skal ud og udveksles for at leve.

 Black Seagull er: Bo Morthen, Vokal og Guitar. Benjamin Hammerum, Guitar og vokal. Bjarni Olsen, guitar og Mads Juhl, perkussion og vokal.

https://www.youtube.com/user/BlackSeagullBand

https://open.spotify.com/artist/4jbMRkYM8TCic3SzBLBIGO


Støt vores sponsorer: DE gør det muligt, at musikken spiller i FREM.

Svaneke Vandrehjem ¤ Restaurant Bryghuset Ingen kommentarer: