Johnny Walther Band Support: Mikkel Thomas/Christoffer Appel i FREM, Svaneke den 18. november.


Forsalg: kr. 80 - Havnekiosken Svaneke & KØB BILLET HER
Entre døren: kr. 100 - Døren åbnes en time før.
Medlemmer: kr. 60 - Bestilles på nonamesvaneke@gmail.com

Tidligere i år udkom albummet, ”Some Day” og Johnny Walther har siden da, med sit band, der består af, foruden ham selv, af Andres Borne og Rasmus Hecter. Efter udgivelsen har bandet turneret en del og er derfor godt sammenspillet.

Sangene som Johnny har skrevet, er historier fra et liv, der i den grad er blevet “levet” - og det kommer tydeligt til udtryk gennem musikken, som bevæger sig i genrerne, blues, folk og singersong-writer stilen.
Den nyeste plade, ”Some Day”, er udgivet på det tyske selskab TMP, pladeselskabet har valgt numrene, ”I Ain’t Going Back” og ”Some Day”, til singleudgivelse.

Aftenens Support: Mikkel Thomas er vores lokale sanger, guitarist og sangskriver. Han har udgiver albummet: ”Ind under frakken” og var med i Eastmary. Christoffer Appel vil spille med Mikkel, på saxofon, keyboard og mundharmonika. Denne aften vil de spille sange fra Eastmary, men også nye kompositioner.

Der er lagt op til en ”hed” aften, den 18. november i den gamle biograf, nu hvor Johnny Walther Band, har spillet sig varme.

Johnny Walthers stemme er både rå og sjælfuld, med nerve og intensitet, ingen tvivl om at, han mener dét han synger. Ud over at håndtere diverse guitarer, er Johnny Walther også komponist, sangene balancerer fint imellem elementerne i folk, bluesrock og country.
I 1984, ved ankomsten til Bornholm, stiftede Johnny Walther Krølle Bølle Band, senere dannede han, Masque Division, inden det i 1993, blev til Johnny Walther Band. Det var også Johnny som var frontfigur i Rockbandet Foxy.

Andreas Borne, slideguitar, banjoer og mandoliner, er foruden guitarbygger country-blues specialist, som har spillet siden han var 10 år, med kærlighed til rock, blues, roots genren. Han har blandt andet spillet countryfolk med Miners Outfit og folkmusik med trioen Nordlys.

Rasmus Hecter, kontrabas, har blandt andet været fast medlem i folk-rock bandet, Eastmary.
Rasmus har eget lydstudie i København og han inviterede Johnny Walther i studiet, hvor de indspillede de 10 nye sange på CDèn “Some Day”.

Det er veludført, ærligt og underholdende, på en gribende måde – og absolut et besøg værd den. 18. november, i FREM, Svaneke.

Info arr. & Facebook: Musikforeningen NoName, Svaneke


Støt vores sponsorer: DE gør det muligt, at musikken spiller i FREM.
Hotel Siemsens Gaard – overnatning ¤ Restaurant Bryghuset - bespisning


Ingen kommentarer: