Marie Carmen Koppel med band Fredag d. 13. oktober FREM, Svaneke.


Forsalg: kr. 160 - Havnekiosken Svaneke & www.musikhuzet.dk   
Entre døren: kr. 180 - Døren åbnes en time før.
Medlemmer: kr. 130 - Bestilles på nonamesvaneke@gmail.com

En oplevelse – En sangstemme udover det sædvanlige.
Musikhuzet og Musikforeningen NoName er stolte over at kunne præsentere en koncert med Marie Carmen Koppel der gennem de sidste 25 år opbygget et stort og trofast koncertpublikum. Med sin store stemme fylder hun spillesteder, kulturhuse og kirker landet over med intensitet, nærvær og musikalitet på internationalt niveau.
Samtidig med stor turne aktivitet arbejder Marie Carmen Koppel i studiet med sit album ”HONESTLY”, som er ude i efteråret 2017.

Hun har placeret sig i dansk musikliv som Danmarks soul dronning med en stemme, der ofte bliver sammenlignet med Whitney Houstons. Whitney Houston er også Marie Carmens erklærede idol – og Marie har endda opkaldt sin hund efter idolet!
På albummet ”HONESTLY” giver Marie Carmen Koppel sit helt personlige bud på nogle af de sange, der har betydet mest for hende. Sange, hvoraf nogle har fulgt hende igennem mere end 15 år, som ligger perfekt for hendes store stemme og hvor indspilningen har været efterspurgt blandt hendes store fanskare i årevis. Sange, som er covers af bl.a. Bob Marley, Paul Simon og Whitney Houston, dertil naturligvis Maries egne sange, som omhandler kærlighed, sorg og smerte men også glæde og melankoli.
Marie Carmen Koppel er kendt for sin live performance med sin store indlevelse og tekniske formåen, der får de små nakkehår til at rejse sig. GAFFAs anmelder Morten Buschmann har tidligere skrevet: ”Jeg er ægte imponeret og blev væltet bagover at inderligheden, teknikken, ægtheden og det enorme melodiske overskud.”
Marie Carmen Koppel har altid været garant for kvalitet, stor integritet og en stemmepragt i topklasse, det viste hun også på ”Heal My Wounded Heart” fra 2014.
Live bliver Marie Carmen Koppel bakket op af det samme hold eminente musikere, som hun også har med på albummet: Hendes faste pianist gennem 25 år Steen Rasmussen på keyboards, Dan Rasmussen på bas og Marco Diallo på trommer.


Støt vores sponsorer: DE gør det muligt, at musikken spiller i FREM.

Hotel Siemsens Gaard – overnatning ¤ Restaurant Bryghuset - bespisning

Ingen kommentarer: