Mojo Makers





Mojo Makers

25. april 2014 kl. 22.00
Kulturhuset FREM, Svaneke
Forsalg kr. 75 - Dørsalg kr. 95
Havnekiosken, Svaneke & www.musikhuzet.dk

Medlemmer kr. 50 – Bestilles på
 nonanesvaneke@gmail.com eller 23743806

Blues og soul musik har fået en revival i Danmark og Mojo Makers er et af de bands på den Københavnske klub scene der har fået det til at ske. Det skyldes en kærlighed til den gamle genre og en evne til at spille musikken så alle kan forstå den. Med en solid rytmegruppe, en karismatisk forsanger og en guitarist i verdensklasse, leverer Mojo Makers en medrivende koncertoplevelse hver gang.

Musikken i Mojo Makers er original og skubber grænserne for hvad genren kan, dog aldrig uden at glemme publikum og skabe den fest som er kendetegnet ved Mojo Makers optrædener.

Forsanger og sangskriver Kasper Osman bliver af mange betragtet som den nye upcoming blues/soul sanger i Danmark. Dette skyldes hans ærlige og kraftfulde tilgang til blues/soul gengren, kombineret med en fantastisk sangteknik.

Lead guitarist Kristian Hoffmann blev i en tidlig alder opdaget og anerkendt for sit talent på guitaren på den legendariske blues klub Mojo i København og har via dette spillested fået sin uddannelse ved at sidde ind med bluesmusikere aften efter aften.
Få guitarister har en tone og en stil du kan genkende øjeblikkelig når du hører den. Kristian Hoffmann er en af de få.



Mojo Makers er nomineret til en Danish Music Award i 2013 for bedste blues plade.

”Mojo Makers er et band jeg venter mig meget af i fremtiden”

Alex Nyborg Madsen



Støt vores sponsorer: De gør det muligt, at musikken spiller i FREM. 
 Hotel Siemsens Gaard – overnatning ¤ Restaurant Bryghuset - bespisning

Ingen kommentarer: