PROGRAM FOR FORÅRETS LIVE-KONCERTER I FREM


Musikforeningen NoNameElmevej 6, Svaneke

2020 bliver særlig festlig for NoName da foreningen har 15 års jubilæum.
Musikforening NoName blev dannet d. 8. marts 2005 med det formål "at fremme rytmisk musik på Østbornholm" med base i kulturhuset FREM i Svaneke.
Der er gået 15 år. NoName fortsætter det kulturelle arbejde med frivillige hænder, og vi er klar med nye spændende koncerter denne sæson.
 
Så støt NoName med et medlemskab. Indbetal kr. 100 på vores konto i Nordea reg.nr. 0661 konto nr. 7557 680483 og opnå rabatter til vores koncerter. Husk at opgive navn og e-mail ..... som medlem vil du opnå rabatter til alle vores koncerter.
NoName har et fantastik tilbud til dig, når du har betalt kontinent for 2020, har du gratis èntre til jubilæumskoncerten og super rabat til de første 40 medlemmer til BO EVERS Kr. 70 det er ½ pris.

PROGRAM FOR FORÅRETS LIVE-KONCERTER I FREM:
28.marts  Aflyst – Familiekoncert: Drømmekvarteret.
For aldersgruppen 4-9-årige og deres familier.
Bag Drømmekvarteret står topmusikeren/guitarist Mikkel Nordsø, den iransk fødte skolelærer, Farnoush Bassri Mindfull fortæller og Tine Rehling på Harpe. Forsalg kr. 40 – Døren Kr. 60

18.april  NoName 15 års fødselsdags koncert. Udsat til efteråret!! pga. Covid-19 smittefare.
I anledning af 15 års fødselsdagen er der planlagt en festlig aften for alle interesserede. Dagen vil byde på musiske indslag med musikere og bands som igennem årene har bidraget til fede musikoplevelser i FREM.

16.maj Bo Evers og bandUdsat til 23. maj 2021 pga. Covid-19 smittefare - .
Du kender sange som storhittet: 'Fred', 'Barry White' og 'Hver Anden Weekend' og du kender Bo Evers’ karakteristiske kvækkende stemme. Bo Evers er en orddriblende trubadur og hans underfundige rim og skæve menneske-observationer er forfriskende og en oplevelse i sig selv.
Forsalg kr.140 – Døren Kr. 160 – Medlemmer kr. 110 – Supertilbud kr. 40

31.maj Pinse søndag - Delta Blues Band. Aflyst pga. Covid-19 smittefare.
Skandinaviens ældste bluesband, Delta Blues Band er på farten igen. De spiller fortsat solid og meget indlevene blues, der kommer langt ud i alle kroge af bluesmusikken. I spidsen af bandet finder vi Danmarks Mr. Blues, Troels Jensen klaver/guitar, Thomas Puggaard-Müller guitar, Jørgen Lang mundharpe, Knut Henriksen vokal, bas, og Asmus Jensen trommer.
Forsalg Kr. 160 – Døren Kr. 185 - Medlemmer Kr. 120

NoName har brug for støtte og folk som vil hjælpe til ved arrangementer og som har lyst til at deltage i foreningsarbejdet, så der også FREMover er live koncerter i Svaneke af høj kvalitet. I 2019 havde NoName 42 medlemmer og vi ved, at vores frivillige arbejde, ikke kun kommer Svaneke, men hele Bornholms musikliv til gavn.

Kunder, der har købt billetter på Musikhuzets hjemmeside eller ticketmaster.dk, får automatisk en e-mail fra Ticketmaster vedrørende refundering af billetter.

Er dine billetter købt med enten betalingskort, PayPal eller Klarna via ticketmaster.dk eller Ticketmaster Danmarks Servicecenter vil billetprisen automatisk blive tilbageført til din konto inden for 2 måneder.


Er dine billetter betalt helt eller delvist med Ticketmaster gavekort eller MobilePay bedes du kontakte Ticketmaster Service Center på e-mail: servicecenter@ticketmaster.dk. Du bedes oplyse ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling samt det reg. og kontonummer du ønsker beløbet overført til.
Støt vores sponsorer: DE gør det muligt, at musikken spiller i FREM
Hotel Siemsens Gaard - overnatning ¤ Restaurant Bryghuset – bespisning

Ingen kommentarer: