DR. FRIIS BLUES CLINIK FEAT. MIKE ANDERSEN I FREM


DR. FRIIS BLUES CLINIK FEAT. MIKE ANDERSEN I FREM.
Søndag d. 1. sep. Kl. 16.00


Sangskriver og guitarist Mike Andersen gæster Svaneke ved dette års Dr. Friis Blues Clinic, det faste ensemble Thor Backhausen, Lars Juul og Michael Friis lægges der op til et brag af en soul, rock- og blues event ud over det sædvanlige.
Mike Andersen har gennem de seneste 20 år sat sit sikre præg på den danske blues og soulscene, hvor han i 2002 debuterede med albummet " My Love for the Blues". Gennem årene er det blevet til hele 7 albums, et utal af koncerter og turnere i både ind og udland. Sidst han gæstede Bornholm var i 2015 i Domen under Allinge Jazz.
Hans seneste udgivelse adskiller sig fra de øvrige, idet han her er solo, og har dermed tilføjet nye elementer til sit musikalske udtryk. Et udtryk som, med eller uden band, er karakteristisk ved hans kraftfulde, indlevende vokal og medrivende spillestil. Mike Andersen er en helt igennem veletableret stjerne på både dansk og international blues-og soulscene.
Kendetegnende for hans musik er, at han kontinuerligt har formået, at lægge lag på lag af soul-rock-og blues genrerne og ved mix evnet, at komme godt ud i hjørnerne og skaber således uventede oplevelser til begejstring for sit publikum.
Mike Andersen vandt i 2015 en DMA Blues for Årets Bedste Bluesudgivelse for sit album ”Home”, og har 5 DMA nomineringer og over 1.000 koncerter på CV'et i eget navn.

Medlemmer af NoName Svaneke og Jazzklub Bornholm kan købe forsalgsbillet for kr. 90,-

Dørene åbnes 15:00 / Kulturhuset FREM, Svaneke Bio, Brænderigænget 10, 3740 Svaneke

Ingen kommentarer: