Mojo Makers i FREM Svaneke Pinsesøndag d. 9. juni kl. 21.00 - Dørene åbnes kl. 20
Billetter: forsalg kr. 120,- i Havnekiosken, Svaneke & www.billetlugen.dk 
I døren kr. 140,-. Medlemmer kr. 100,- billetter bestilles på nonamesvaneke@gmail.com

Mojo Makers giver et anderledes bud på hvordan blues og roots musikken kan lyde i dag. Med respekt og kærlighed til de gamle pionerer inden for genren har gruppen fundet deres eget udtryk og stil på plade, så vel som på scenen.
Medlemmerne i Mojo Makers kommer alle fra København hvor de startede med at spille på den lille blues club Mojo i Løngangsstræde. Der fandt de deres stil via de mange jobs de spillede. Kasper Osman fortæller: ”De numre der ikke fungerede live blev ikke spillet igen på Mojo og kom i sidste ende ikke med på plade
Mojo Makers er med deres to første plader blevet nomineret til Danish Music Award i Danmark.
- også i England og Tyskland er deres sceneshow og plader ikke gået ubemærket hen.
Det er ikke gået ubemærket hen i Tyskland. Med massiv airplay på 45 tyske radiostationer og top placering på German bestseller listen på Amazon og 5 ud af 6 stjerner i Blues News Germeny- som ellers kun bliver givet til folk som Buddy Guy og Eric Clapton.
Mojo Makers har udgivet deres tredje album Songs of the Sirens”. De komponerer alle deres unikke numre selv, og det står de sig særdeles godt ved. Her er både melodiøsitet og herligt skramlede indspark, hvilket selvsagt gør Songs of the sirens til et varieret værk.
Songs of the sirens er et yderst vellykket mix af soul og roots-musik med et stænk rock smidt ind hist og pist, og så er bluesmusikken det klippefaste fundament, som det hele bygger på.

NoName glæder sig til et gensyn med disse fantastiske blues musikere.
Kasper Osman: Sang/Guitar, Kristian Hoffmann: Guitar/ Lap Steel/ Dobro
Kristian Bast: Bas/ Kontrabas, Morten Hæsum: Trommer
Video med Moja Makers

Mojo Makers hjemmesideStøt vores sponsorer: DE gør det muligt, at musikken spiller i FREM

Hotel Siemsens Gaard – overnatning
Restaurant Bryghuset - bespisning

Ingen kommentarer: