Burnin Red Ivanhoe


Pinse-søndag d. 15. maj 2016 kl. 21.00 Kulturhuset FREM. Svaneke

Entre døren: kr. 150 – Forsalg: kr. 130 - Havnekiosken Svaneke &    Køb Billet HER
Medlemmer kr. 100 – Bestilles på
nonanesvaneke@gmail.comMed sange som ”Ivanhoe i Brøndbyerne”, ”Tingel-tangel manden” og ”Gong-Gong, the Elephant Song” på programmet spiller Burnin Red Ivanhoe sig lige ind i tre danske generationers musikalske hjerter. Nu er repertoiret desuden styrket med et overbevisende sæt nye numre foruden med genoptagelse af nogle rigtigt gamle, som ingen hidtil har hørt live.


Fælles for alle Burnin-job er - udover dette klassiske sæt sange - stor spilleglæde, musikalsk slagkraft, opfindsomhed, mærkelige instrumenter og et uberegneligt sceneshow.
Oplevelsen af at være der selv. Den ægte vare.


I årenes løb har Burnin Red Ivanhoe stået på scenen mere end 1.000 gange. Udover i Skandinavien har de været i UK, Tyskland, Frankrig og Indien. De har spillet koncerter og været på koncertturneer med blandt andre Uriah Heep, Incredible Stringband, Jimi Hendrix og Black Sabbath. De har desuden medvirket i mange radio- og tv-programmer foruden i flere film. Ud over et større antal piratudgivelser og opsamlingsplader har de indspillet og udsendt 11 albums, hvoraf flere indgår i enhver rockentusiasts grundsamling. Debutalbummet ”M144” har således status som ét af nyere danske musiks betydeligste udgivelser.


Burnin Red Ivanhoe - Bedre end nogensinde.
Kim Menzer - Jens Runge - Karsten Vogel
Lone Selmer - Assi Roar - Klaus Menzer

Det koster kr. 100 årligt for et medlemskab af musikforeningen NoName, du kan indbetale på Nordea: 0661-7557 680 483 eller indmelde dig ved en af koncerterneStøt vores sponsorer: DE gør det muligt, at musikken spiller i FREM.Hotel Siemsens Gaard – overnatning ¤ Restaurant Bryghuset - bespisning

Ingen kommentarer: