Expect no Mercy

Lørdag d. 25. april kl. 2?.00 FREM, Svaneke

Forsalg: kr. 90 - Havnekiosken Svaneke, & Kulturbutikken, Rønne
Døren: kr. 110 –  Døren åbnes kl. 1?.00 
Medlemmer: kr. 70 - Bestilles på nonamesvaneke@gmail.com eller 23743806Lørdag  den 25 april kommer det lokale Aarsdale rockband Expect No Mercy og giver koncert på deres hjemmebane, Kulturhuset FREM i Svaneke
Expect No Mercy startede i 1987 som en kvartet bestående af Kalle Brandt (vokal), Bjarne Hjorth Hansen (guitar), Lion Kure (bas) og Ruben Hjorth Pedersen (trommer). 
Expect No Mercy har i det meste af sin lange karriere været kendt for at spille covers af rockklassikere, men har gennem tiden spændt over et meget bredt repertoire. Bandet spiller også egne kompositioner. På Østbornholm har bandet, som til dagligt bare går under navnet ”Expect’erne” – været kult i mange år. Efter en koncert på Luftkastellet i 2002 skrev en københavnsk journalist: ”Expect No Mercy er tilsyneladende for Bornholm hvad Sussi & Leo er for Skagen”.

 Op igennem 90’erne var Expect No Mercy et af Bornholms førende rockband og blev udvalgt til at deltage i Musikkaravanen 93, et samarbejde mellem Ystad, Trelleborg, Simrishamn og Allinge.

Expect’erne vandt Bornholmsmesterskabet i rock i 1993 og 1994 og indspillede i 2001 en CD med hovedsageligt egne numre, hvorfra et nummer som ”FOOL OF LOVE” stadig slippes løs i æteren.


Facebook: Se alle de gamle foto & og lyt til Expect’erne!
Expect No Mercy 25 års jubilæums koncert

Info: 
http://noname.svaneke.net - Arr: Musikforeningen NoName, Svaneke:

bliv ven med os på Facebook!!! Musikforeningen NoName

Støt vores sponsorer: DE gør det muligt, at musikken spiller i FREM.
Hotel Siemsens Gaard – overnatning ¤ Restaurant Bryghuset - bespisningIngen kommentarer: