Neil Young Jam - Oliver

Neil Young Jam samt Oliver Skovgaard giver koncert 

Lørdag d. 1. november kl. 21.00 FREM, Svaneke
Forsalg: kr. 70 - Havnekiosken Svaneke, & Kulturbutikken, Rønne
Døren: kr. 90 – Medlemmer kr. 50 - Døren åbnes kl. 20.00 


Neil Young Jam gæster 1. november kl.21.00 Kulturhuset FREM i Svaneke. Her vil bandet føre publikum gennem nogle af deres versioner af Neil Youngs udødelige klassikere. Lige fra de fuldblods elektriske sange med masser af guitar, til de mere lyriske og smukke akustiske sange. Neil Young Jam spiller ikke egentlige kopier, men er tro mod originalerne og medlem-merne er alle dygtige og rutinerede musikere bosiddende på Bornholm. 
Neil Young Jam består af: Jesper Mosvang Madsen, vocal - Kim Andersen, guitar - Niels Bachmann, guitar - Bo Nilsson, bas og Per Mousing på trommer.


Support: Oliver Skovgaard er en singer-songwriter.
Som eks-medlem af det østbornholmske band Validae, har han og hans kompagnoner opnået diverse milepæle, som for eksempel at spille opvarmning for Magtens Korridorer og at spille på hovedscenen til Snogebæk Havnefest. Nu viser han sin lidt blødere side frem, med diverse akustiske sange og (ikke just) englesang.

Det hele foregår i FREM Svaneke den 1. november kl. 21.00 og der er forsalg i Havnekiosken Svaneke og Kulturbutikken, St. torv 6, Rønne.

                                 

Arr. & Facebook: Musikforeningen NoName, SvanekeStøt vores sponsorer: DE gør det muligt, at musikken spiller i FREM.
Hotel Siemsens Gaard – overnatning ¤ Restaurant Bryghuset - bespisningIngen kommentarer: