Tue West Band 16. november i Kulturhuset FREM, Svaneke


Det er lykkedes Musikhuzet og NoName igen, at få Tue West med Band til Svaneke. Han var her sidst i sommeren 2006 til en næsten udsolgt koncert. I de første 10 år som musiker, har han udgivet 6 studiealbums på dansk + et engelsksproget med trioen "Jaruni, Moura and Wesko". Tue West kommer nu, sammen med sit band  til Svaneke for at give en intim koncert i Kulturhuset FREM  lørdag d. 16. november. Forsalget af kr. 100 starter tirsdag d. 29. oktober i Havnekiosken, Svaneke og på www.musikhuzet.dk.
Medlemmer kan bestille på nonamesvaneke@gmail.com

Bandet er :
Claus Funch (Guitar, Vokal)
Emma Fleming (Bas, Vokal) (fra Indie/folk projektet "Jaruni, Moura and Wesko") ,
Julian Falck (Trommer)
Tue West (Vokal, Guitar, Klaver).
De første år var præget af store hits, kunst- og musik-priser, fast rotation i det danske radiobillede og et stort pladesalg. Hans første album kom i 2003 og solgte over 60.000 eksemplarer. Pladen var med til at genstarte bølgen af sangskrivning på dansk.
Tue West gør status efter 10 år med pladen "En Anderledes Opsamling" , og
vi glæder os til få Tues sange serveret i en nedbarberet og rå form.

"Man kan jo hverken løbe fra sine skrevne og udgivede sange - eller fra sin egen historie, og selvom tanken har strejfet, har stoltheden og respekten for den plads jeg har fået i sidste instans fyldt det meste. Og mellemvejen er derfor en beslutning om at give noget af mit mest spillede bagkatalog, samt nogle enkelte mindre kendte favoritter en chance til fra bunden. Nogle af sangene har fået et helt nyt liv, mens andre lever lidt videre som tidligere, dog i lidt mere afslappede rammer." Siger Tue.

Det handler om at nde sin plads, sin lyd, sin energi og ikke mindst sin ro til at fortælle historierne, i det store hele. Og det er, udover at ha det skide skægt, dette orkesters målsætning.


Sangene fra hele perioden er blevet samlet og nogle nye er også kommet til og det er endt i en slags Pop/Folk genre, hvor al musikken jævnligt kan få nyt liv, hvis der er brug for det. 

Kendte sange er bl.a: "Hun er fri (Kvinden og lottokuglerne)" ,
"En sang om kærlighed", "Vent på mine sange", "Tankespind",
 "Sig du er sikker (værelse med udsigt)", "Vi lægger ingenting i dage", "Kender du..", "Lige ved og næsten", "En kone husker alt"
Albummet: "Tue West - En anderledes opsamling (nyfortolkninger af sange fra perioden 2003-2013)" udkom d. 2 april på CD, LP, download og stream.

Forsalg: Havnekiosken i Svaneke og www.musikhuzet.dk
Arr. Musikhuszet og Musikforeningen NoName


Støt vores sponser: DE gør det muligt at musikken spiller i FREM
Hotel Siemsens Gaard - overnatning   ¤   Restaurant Bryghuset - bespisning


Ingen kommentarer: