Stig Møller Band


Stig Møller ( guitar ) Peter Ingemann ( bas ) Hans Fagt (trommer)

Denne trio er blevet en af de travleste i Stigs karriere med utallige små og store jobs og pinse-søndag d. 19. maj kl. 21.00 i Kulturhuset FREM. Det er med glæde at Musikforeningen NoName i samarbejde med Musikhuzet kan præsenter trioen i Svaneke.

2 af dansk rocks GRAND OLDIES med tilsammen 90 års musikalsk erfaring ( Stig Møller STEPPEULVENE og Peter Ingemann YOUNG FLOWERS begge bands opstod tilbage i 67) og her tilsat et snært af ungdom ved Hans Fagt (BLAST)

Stig Møller startede sin musikalske rejse som folkesanger i 60´erne ( Las Vegas i Kbh var scenen ) og efter at have spillet sig gennem Europa med Dylan og Donovan-numre vender Stig tilbage og danner med Eik Skaløe STEPPEULVENE ( HIP 1967) senere, op igennem 70´erne spillede Stig Møller med i grupper som : Kajs Camping-Skousen/Ingemann-Skjald m.fl.
 Det er også blevet til egne udgivelser og eget band STIG MØLLER BAND. Stig Møller har også placeret sig solidt som solist med bla. udgivelsen " SIKKEENDEJLIGDAG "

Peter Ingemann: oprindelig jazzmusiker, bliver i slut 60´erne via jobs med Peter Belli bekendt med rock scenen og har netop forladt sin første beat-gruppe " UFO " da han møder Ken Gudmand og Jens Dahl kemien passer og YOUNG FLOWERS spire og udgiver i december 67 singlen Like Birds/ City of Friends. Som bassist og sanger sætter Peter Ingemann op igennem 1970-80´erne sit præg på grupper som: Skousen/Ingemann-No Name-Røde Mor-Drops og Bellami. det er blevet til adskellige indspilninger med bla egne numre fra de grupper P.Ingemann er en del af og som studiemusiker for div. solister.
  Pt. er Stig Møller og Peter Ingemann " ude " med CD´1: " Livet gror - og det er skønt " 15 skæringer med nyt, gammelt og noget lånt.

Hans Fagt : er repræsentanten for den nye generation af dygtige musikker ( uddannet på jazz-skole i US.) spillede med i mini big bandet : Blast og senere Kim Larsens Bellami hvor han møder P.Ingemann. ved siden af  jobbet som trommeslager
underviser Hans på Rytme kons.https://mail.google.com/mail/e/softbank_ne_jp/330

Entre døren: kr. 140 – Køb før der er udsolgt!!!
Forsalg: kr. 120 - Havnekiosken Svaneke &  www.musikhuzet.dk
Medlemmer kr. 100 – Bestilles på nonanesvaneke@gmail.com eller 23743806
Det koster kr. 100 årligt for et medlemskab af musikforeningen NoName, du kan indbetale på Nordea: 0661-7557 680 483 eller indmelde dig ved en af koncerterne.Ingen kommentarer: