VINTER JAM-SESSION

Musikalske hyggesøndage i kulturhuset FREM

Søndag d. 13. februar kl. 14 – 17

Søndag den 13. februar går det løs igen! Musikalske venner og bekendte hjælper hinanden gennem vinterens sne og kulde med en brandvarm hygge-jamsession. Kapelmester B-Joe og hans musikalske venner backer og støtter solister og andre, som har lyst til at prøve kræfter med de skrå brædder. X-Factor, Talent eller ej, alle er velkomne til at komme og give et nummer eller to. Her er der ingen, der bliver stemt hjem.

Musikelskere i alle aldre og fra alle afkroge af øen mødtes og lyttede til hinandens udgydelser og mange gav selv et bud på, hvad der rører sig i den Bornholmske undergrund. Det blev både hyggeligt og ind imellem decideret magisk, når de musikalske bølger gik højt.

B-Joe medbringer et lille band, og sammen vil de danne grundlaget for eftermiddagens indslag, backe solister osv., men derudover bliver der også mulighed for at hele grupper - hvis sådan nogle skulle dukke op - kan spille et nummer eller to. Ligeledes er forfattere, digtere, fortællere osv. som sædvanlig meget velkomne til at komme og læse op - evt. med lidt stilfærdig - tilpas sværmerisk - musikledsagelse. Kom glad, og lad os se, hvad der kan opstå. Det er jo dét, en jamsession handler om :-)

Mange lokale bands og solister har efterhånden fundet sammen ved de legendariske jamsessions i Frem, så hvem ved? Måske er det netop på denne søndag eftermiddag, at du møder dine nye musikalske legekammerater - eller hører øens nye superband for første gang!

Så: Mød op med dit instrument - eller måske bare din gode stemme og noget på hjerte? Giv et nummer eller to, alene eller sammen med de erfarne musikere. Lyt! Nyd! Spil! Nøgleordene er udveksling og hygge

Der er kaffe på kanden, øl i hanen, smil på læben og hyggelig stemning - og GOD MUSIK!!! Sæt kryds i kalenderen. Vi ses i FREM!

Nordstrøm fredag den 11. marts kl. 22.00 i kulturhuset FREM, Svaneke.
Forsalget er startet og billetter kan også købes i Havnekiosken Svaneke, Expert Nexø, Rådhuskiosken og Musikexperten i Rønne.
Koncerten har NoName arbejdet på i mere end et år og det er dejligt når det lykkes, vores medlemmer kan bestille billetter hos bestyrelsen med rabat.
Arr: Musikhuzet i samarbejde med Musikforeningen NoName, Svaneke

info: www.nordstrommusik.dk & www.musikhuzet.dk

Ingen kommentarer: