Kristian Lilholt - show

Kristian Lilholt kommer til Bornholm og giver koncert lørdag d. 12. april kl. 20.00
i Kulturhuset FREM i Svaneke.

Line up denne aften: Kristian Lilholt spiller tangenter, guitar, tinwhistle og synger, IDA FRISS VIRENFELDT vokal og kor, multiinstrumentalisten LASSE JØRGENSEN er med på scenen.

Bornholms Musikhuz og Musikforeningen ”No Name”, Svaneke er gået sammen om at afvikle denne koncert, der er forsalg til 70 kr. i Havnekiosken Svaneke, Musikexperten Rønne og 2tal Nexø. Ved indgangen 90 kr. Medlemmer kommer ind ved indgangen for 50 kr.
Pressemeddelelse:

En koncert med Kristian Lilholt er en varm og underholdende oplevelse i selskab med en fremragende komponist, der med overskud og humor spiller og fortæller sig gennem et bredt udsnit af sin rige produktion. Alle der sætter pris på gedigen musikalitet og ukrukket nærvær har chancen for en rigtig god koncertoplevelse. Kristian Lilholt har en sjælden evne til at videregive musikalitet og varme, og han er en stemningsskaber ud over det sædvanlige.
Rent musikalsk har Kristian aldrig stået i skyggen af sin mere kendte storebror, Lars, det vidner hans meget roste soloproduktion om.

Det er også efterhånden gået op for de fleste, at et par håndfulde af de mest iørefaldende og slidstærke hits på Lars Lilholt Bands repertoire er komponeret af Kristian. ”Nefertiti”, ”Café måneskin”, ”Den hvide dværg”, ”Kong pukkelryg”, ”Hvor går vi hen når vi går” m.fl.
Kristian Lilholt har udgivet 8 soloalbum. Hans 2 seneste udgivelser er sange på dansk. VEJEN VIDERE fra 2005, hvor en del duetter med Anne Dorte Michelsen var særdeles vellykkede, og HER OG LANGT VÆK fra 2006, hvor det er duetterne med den unge debutant IDA FRIIS VIRENFELDT, der springer i ørene.

I et par sæsoner inviterede Kristian, ved hver koncert, det lokale sangtalent ind og prøve kræfter med et lyttende publikum. Ud af de mange der fik chancen valgte han Ida. Ida synger Kristians til tider krævende sange med et indtagende nærvær, og hun er blevet prikken over i´et i Kristians show.

Kristian spiller tangenter, guitar, tinwhistle og synger. Ud over IDA FRISS VIRENFELDT er også KRISTIAN´s tro væbner, multiinstrumentalisten LASSE JØRGENSEN med på scenen.

www.kristianlilholt.dk

Ingen kommentarer: