Tweenz & Bornblues i FREM 25. okt. kl.21Born Blues & The TWEENZ
Lørdag d. 25. okt. Kl. 21.00
Kulturhuset FREM, Svaneke
Entré 40 kr. – Medl. fri entré

Så er musikforeningen ”No Name” Svaneke klar med. CD aktvelle TWEENZ og det legendariske bornholmske Born Blues. Der spilles som sædvanligt i Kulturhuzet FREM og dørene åbenes kl. 20.00

Born Blues’ musik spænder fra tilbagelænede ballader/rythm & blues over til hårdtpumpet swingende Rock.
Born Blues har markeret sig stærk her på øen siden 1999, da bandets medlemmer fandt sammen.

Henrik Liep, guitarist og sanger, med en debut som 14-årig i København. Hans debut på Bornholm kom i 1985 i Kyllingemoderen til en Ø-festival. Henrik er kendt for sit inspirerede og hurtige guitarspil. Han har spillet i utallige rockbands og har i de sidste år koncentreret sig om blues. Henrik har taget sin inspiration fra Peter Green, John Mayall, Walter Trout og Jimi Hendrix

Jess Hoffmeier, guitarist og kor, som startede med Born East Band med Charlotte Vigel, hvor de blandt andet optrådte på den Røde Plads i Moskva i forbindelse med arrangementet, Next Stop USSR. Siden har han været en meget benyttet studiemusiker. Jess spillede i en årrække med Vanguards.

Rasmus Eskesen er bandets bassist. Rasmus er en Østermarie-dreng der gjorde det i det københavnske i mange år med blandt andet Sweet Nothing, som vandt DM i tresser Rock i 1995. Han har bidraget til at give bandet en mere funket rytmesektion og bluesen et mere ”hvidt” præg. På Bornholm spiller han nu med Born Blues og B-Joe & the Rock´n´roll Cowboys.

Thomas Rothe på trommer og mundharpe er en kendt skikkelse fra Rønnes musikliv. Han er en fremragen trommeslager og spiller Rock og Blues. Han spillede bl.a. i nogle måneder i USA i Seattle, hvor han slog igennem på barer og spillesteder.


TWEENZ!
TWEENZ er et band fra Rønne bestående af 5 smukke, unge mennesker i alderen 14-15 år, som har spillet sammen i 2 år. På de 2 år har THE TWEENZ spillet til adskillige fester, været i TV, radio, aviser, og indspillet en cd med afholdelse af dertilhørende cd-release-party.
Med andre ord ved THE TWEENZ godt, hvad der skal til for at lave en fest, og bandet har musik til at fylde dansegulvet i over en time – og der fyldes stadig på repertoiret!
THE TWEENZ består af Lærke Folden (vokal), Marcus Krogh Nielsen (guitar + vokal), Nadia Trudsø (keyboard + vokal), Mads Håkansson (bas) samt Victor Hasle Petersen (trommer).


Det er Musikforeningen ”NO NAME” Svaneke der afholder koncerten lørdag d. 25. oktober i Kulturhuset FREM dørens åbens kl. 20.00.
Entré er 40 kr. Medlemmer har fri entre.
1 kommentar:

Anonym sagde ...

Huak nu at I har en meget bedre sanger i Koret end Nanna

Lærke som er i koret synger endnu bedre hun synger super godt , sørg nu at hjælp hende en solo CD med hende . Hvis der ikke bliver gjort noget på Bornholm skal jeg nok hjælpe hende til det.


Hilsen Søren Jelle Trommeslager fra The Bullets Bornholm