torsdag den 10. august 2017

Rasmus Hecter, Johnny Walther, Andreas Borne i FREM, Svaneke den 18. november.Andreas Borne, slideguitar, banjoer og mandoliner er en 34-årig guitarbygger og countryblues-specialist, har spillet siden han var 10 år, med ekspeditioner til rocken, blues, rootsgenren. Har blandt andet spillet countryfolk med Miners Outfit og folkmusik med trioen Nordlys.

Johnny Walther bliver blandt kolleger kaldt Bornholms svar på den amerikanske vokalist Willy Nelson, og noget er der sikkert om betegnelsen, for Walthers røst er både rå og sjælfuld, med nerve og intensitet. Ud over at traktere diverse guitarer er han også komponist og disse kompositioner balancerer fint med elementer fra folk- blues og countrygenren. I 1984, ved ankomsten til Bornholm, stiftede Johnny Walther Krølle Bølle Band, senere dannede han Masque Division inden det i 1993 blev til Johnny Walther Band, og var også frontfigur i Rockband Foxy, men har spillet i flere bands samt haft en solokarriere.

Rasmus Hecter kontrabas og dobro, har sit eget studie i København og har været fast medlem af folkerock bandet Eastmary. Han inviterede Johnny Walther over i sit lydstudie i København, hvor de indspillede de 10 nye sange til CDèn Some Day. Numrene blev efterfølgende marsted i Nashville og albummet Some Day er en skøn blanding i country/folk/blues, hvor man bliver indført i et akustisk univers, der rummer både dybde og bredde.

Det er veludført, ærligt og underholdende på en gribende måde – og absolut et besøg værd den 18. november Arr. Musikforeningen NoName, Svaneke

Støt vores sponsorer: DE gør det muligt, at musikken spiller i FREM.
Hotel Siemsens Gaard – overnatning ¤ Restaurant Bryghuset - bespisning


Ingen kommentarer: